Opgefriste werkplek

 In Nieuws

Sinds oktober 2023 hebben we een spannende transformatie ondergaan in ons kantoor. We hebben besloten om onze werkruimte te herinrichten en meer groen toe te voegen. Waarom? Omdat we geloven dat groen beter is voor de geest. Het is wetenschappelijk bewezen dat het gezonder is voor mensen om in een groene omgeving te werken. Het verbetert niet alleen onze productiviteit, maar ook ons welzijn.

We hebben niet alleen de fysieke ruimte veranderd, maar ook de manier waarop we werken. Het hele team heeft nieuwe werkplekken gekregen. Dit was een bewuste keuze om ervoor te zorgen dat jonge talenten leren van de ervaren collega’s. Kennisdeling is een essentieel onderdeel van onze cultuur en we willen dit blijven bevorderen.

“Het nieuwe meubilair bevalt prima en geeft de werkplekken vooral weer een frisse en opgeruimde uitstraling. Maar waar ik het meest van geniet zijn de laag/hoog-tafels die ik graag gebruik om staand teams-overleggen te doen. Perfect!”, aldus Pieter. En Joeri zegt: “Fijn om een nieuwe werkplek te hebben met nieuwe bureaus en groene moswanden. Ik merk, nu jongere collega’s dichter bij mij een werkplek hebben, dat de kennisoverdracht onder elkaar wordt gestimuleerd.”

We zijn enthousiast over deze veranderingen en kijken ernaar uit om te zien hoe deze nieuwe omgeving ons team meer zal inspireren en motiveren. We geloven dat een gezonde geest leidt tot geweldige ideeën en kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft!

#groenkantoor #duurzaamwerken #kennisdelen #mosmuur #teaminspiratie

Recent Posts