Algemeen

Opgericht in 1972 staat Hiensch Engineering B.V. voor een ruime ervaring en gedegen kennis van zaken. Hiensch Engineering is een installatie-adviseur met naast een grote technische kennis, ervaring en vooral ook technische diepgang.

Met een hoogopgeleide en ervaren staf van adviseurs, projectleiders, engineers en modelleurs wordt dagelijks gewerkt aan een verscheidenheid aan projecten in utiliteit, retail, gezondheidszorg, woningbouw, logies- en leisure-sector.

Voor zowel sanitaire, sprinkler-, klimaat-, regelings-, elektrotechnische, brandtechnische, transport- en data-/ict-installaties nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor ontwerp, controle, uitvoeringsbegeleiding en commissioning.

Naast advisering inzake techniek kan Hiensch Engineering u verder ontzorgen inzake alle installatietechnische aspecten. Of het nu gaat om troubleshooting in bestaande installaties, advisering van nieuw of bestaand, second opinions, het monitoren van installatieonderhoud en energiebeheer, maar ook installatiemanagement, inkoop en realisatie.

Hiensch Engineering schuwt dan ook niet de volledige verantwoordelijkheid op zich te nemen voor zowel het ontwerp, de uitvoering en realisatie, alsmede het technisch beheer en management.

Bronvermelding foto: Mirjam Koot