Troubleshooting

We zouden het graag anders zien, maar geen gebouw zonder (opstart) problemen. Bij het thema “troubleshooting” gaat het echter niet om de kleine incidenten, een enkele storing en dergelijke. Hier gaat het om doorgaans technische, vaak structurele problemen in gebouwen, die schijnbaar onoplosbaar zijn of lijken. Zodanig soms dat gebruikers de problemen niet eens meer aankaarten, want, “het is toch niet oplosbaar”. Die problemen pakken wij graag aan. Niet omdat het altijd even makkelijk is. Wel omdat wij al onze technische “knowhow”, creativiteit en analytisch vermogen hierin kwijt kunnen en omdat wij niet eerder een gebouw tegen kwamen waarin de problemen echt onoplosbaar bleken te zijn.

Door onze ruim 40 jaren ervaring, kennis van systemen, de plussen en minnen daarvan, onze systematische aanpak en analyse weten wij technische problemen in bestaande gebouwen, zonder uitzondering op te lossen.

Hiensch Engineering onderscheidt zich niet alleen door kennis en ervaring op het gebied van “troubleshooting”, maar juist ook omdat zij in staat is met eigen mensen en meetapparatuur een gedegen analyse te maken en daardoor te komen met goed gefundeerde oplossingen. Wij laten ons graag door u uitdagen.

Bronvermelding: Hiensch Engineering