Profiel

De organisatie van Hiensch Engineering kenmerkt zich als een platte organisatie met korte communicatielijnen. Dit geldt zowel intern tussen adviseurs, ontwerpers en tekenaars, als ook extern naar onze klanten en ontwerpteamleden van de diverse projecten. De afdelingen worden aangestuurd door de technisch directeur en vanuit hun projectverantwoordelijkheid sturen de projectadviseurs hun projectteamleden direct aan. Hierdoor ontstaat een flexibele organisatie, die snel en adequaat kan inspringen op de ontwikkelingen en vragen vanuit de projecten.

Elke ontwerper/adviseur heeft naast zijn algemene taken ook een vakspecialiteit. Hierdoor hebben wij alle ontwerpdisciplines in eigen huis, waaronder naast W+E-installaties, bijvoorbeeld WKO-installaties, sanitair, sprinkler, data/ict, transport, brandmeld/ontruimingsprojectering, EPC- en EPA-labeling.

Wij zijn derhalve niet afhankelijk van derden voor de uitvoering van onze werkzaamheden en hoeven dit ook niet uit te besteden. De algemene betrokkenheid van onze medewerkers bij het bedrijf en de directe betrokkenheid bij de projecten zorgen ervoor dat we als organisatie net dat stapje meer kunnen geven, wanneer het nodig is.

Bronvermelding foto: Hiensch Engineering