MEET THE TEAM – MATS

 In Nieuws

”Hiensch voelt als een grote familie, waarbij we gezamenlijk aan de mooiste projecten werken.” Aldus onze fijne collega Mats van der Linde.

De tijd vliegt voorbij, ik werk alweer zes jaar bij Hiensch waarvan ruim 4 jaar fulltime. Ik ben via mijn opleiding bij Hiensch terecht gekomen als stagiair. Ik had de ambitie om mij verder te oriënteren in de ontwerp- en tekenwerkzaamheden van het vak. Na mijn leerzame stageperiode kreeg ik direct een baan aangeboden.

Hiensch voelt als een grote familie, waarbij we gezamenlijk aan de mooiste projecten werken. Zoals bijvoorbeeld The Mayor te Amstelveen. Hier mocht Hiensch het kantorencomplex transformeren naar 315 woningen. Dit vond ik een uitdagend en leerzaam project. Ik heb hierdoor mijn kennis in andere installatiedisciplines kunnen verbreden. Zo heb ik met behulp van collega’s de sanitaire- verwarming- en gekoeldwaterinstallaties van de gehele 450 meter lange parkeergarage mogen ontwerpen, modelleren en coördineren, wat tot mooie inzichten heeft geleid. Bijna mijn hele dienstverband ben ik nauw betrokken geweest bij dit project. Van ontwerpfase tot uitvoering en binnenkort ook met de trotse (eind)oplevering.

persoonlijkeontwikkeling familiegevoel installaties engineering meettheteam

Recent Posts