12,5 jaar jubileum voor Bert, Joeri en Wouter en Peter met pensioen

 In Actueel, Nieuws

Soms moet je zoeken naar iets om te vieren en soms is er bijna teveel om te vieren. Onze collega’s Bert, Joeri en Wouter zijn dit jaar 12,5 jaar verbonden aan Hiensch Engineering. Overigens zie je dat niet zo heel vaak meer dat mensen 12,5 jaar bij een zaak betrokken zijn.  Een nog directere aanleiding was pensionering van Peter per 1 april jl. Dat hebben we met alle collega’s gevierd afgelopen donderdag 5 juli. Peter zal overigens niet geheel uit beeld verdwijnen. Hij zal voor specifieke zaken en onderdelen voor Hiensch Engineering actief blijven. Niet meer op full time basis , maar op basis van specifiek gewenste inzet.

Bert, Joeri en Wouter bij deze nogmaals onze dank en waardering voor de tomeloze inzet en collegialiteit de afgelopen 12,5 jaar.

Peter jij eveneens veel dank en waardering voor jouw inzet en samenwerking de afgelopen (bijna) 28 jaar.

De hobby van Peter “vogels spotten” hebben we als dank donderdagmiddag tot thema gemaakt en we hebben niemand minder dan Arjan Dwarshuis (vogelaar en wereldrecordhouder 2016 Biggest Year) samen met Camilla Dreef( ecoloog, vogelaar en ambassadeur van Vogelbescherming Nederland bereid gevonden ons de beginselen van het vogel spotten bij te brengen in de vorm van een excursie in het Westerpark en een pub quiz. En dan blijkt dat vogels spotten begint bij vogels horen. Het werd een geweldig leuke middag en avond.

Facebook bericht inzake de jubilea en pensionering

Recent Posts